ABOUT نیلینگ

About نیلینگ

About نیلینگ

Blog Article

امروزه این روش با کاربرد‌های متفاوت و گسترده‌تر نسبت به سالیان گذشته در سراسر دنیا و به خصوص ایران بسیار رایج شده است. 

روش نیلینگ مناسب مکان‌هایی که آب در آن‌ها جریان داشته باشد مناسب نیست.

در این مقاله، به بررسی جامع نیلینگ، ازجمله معرفی این روش، مراحل اجرای آن و همچنین بررسی مزایا و معایب این سازه نگهبان می‌پردازیم.

کاربرد گسترده این تکنیک در زمینه‌های متنوع، نشانگر اهمیت و تأثیربخشی آن در حفظ پایداری و امنیت سازه‌ها در شرایط مختلف عملیاتی است.

این نوع از تجهیزات دارای قسمت‌هایی از قبیل مته، میله و دکل حفاری، سیستم جلو برنده مته، سیستم ضد قفل، جک‌های هیدرولیکی، فرمان و تابلوی کنترل دستگاه و روشنایی هستند.

بله حتما. اخذ رضایت به دلیل ورود به زمین همسایه الزامی است و در صورت عدم انجام این کار، عواقب سنگینی از لحاظ مادی و معنوی قابل پیش بینی است.

لایه‌ها و میان لایه‌هایی که در مطالعات ژئوتکنیک گزارش نشده،

با توجه به ویژگی‌های منحصر به فرد هر گود و وجود عدم قطعیت ها و تنوع متعدد در:

این لایه نازک و با ضخامت کم است و به این دلیل ساخته می‌شود که از فرسایش سطحی خاک تا جای ممکن جلوگیری شود و همچنین سطح مناسب و قابل قبولی برای ساخت و ساز‌های بعدی ایجاد کند.

راه‌اندازی طول پایپ زهکش برابر ۲۵ سانتی‌متر بوده و وجود پمپ رزرو در عملیات ضروری است.

نیلینگ که با نام میخکوبی نیز شناخته می‌شود، به‌عنوان سازه نگهدارنده و یکی از روش‌های پیشگیری از ریزش دیواره در محل گودبرداری به کار می‌رود.

در ‏شکل روبرو مراحل اجرایی این روش بطور شماتیک ارائه شده است. در مرحله اول یک دیوار نگهبان اجرا می­ گردد. در مرحله دوم خاکبرداری تا تراز نصب اولین ردیف انکرها انجام می­ گردد. ??? ??? در مرحله سوم حفاری گمانه جهت اجرای انکر انجام می­ گردد. در مرحله چهارم تزریق و در مرحله پنجم پس از گیرش دوغاب عملیات کشش و خاکبرداری و اجرای پوشش بتنی انجام می­ گردد.

یک سر این شلنگ‌ها از چاه بیرون است تا مثل ناودان، آب را به سمت بیرون هدایت کند. این تکنیک با ایجاد یک سیستم زهکشی مؤثر، تأثیرگذاری بیشتری در کنترل جریان آب و حفظ پایداری ساختار دیواره گود دارد.

بسته به تغییر مکانی که خاک انجام می‌دهد و همچنین نوع رویه سیستم میخ گذاری خاک، نحوه توزیع فشار جانبی متفاوت است.

Report this page